Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 51 16 89 95
CVR-nr: 32978665

CONTAINARTSOUND - Onlinebog


CONTAINARTSOUND – LÆS BOGEN OG SE FILMEN HER

I 2023 opstod ContainArtSound som et tværkulturelt projekt mellem 6 midtvestjyske kulturinstitutioner. Det drejede sig om Mejeriet i Tarm, Slagteriet i Holstebro, Museum Salling i Skive, UrbanStreetZoneBrande, Bystuen i Vinderup og DSI Swinging Europe i Herning. I valget af partnere blev der taget udgangspunkt i forskellighed – både størrelsesmæssig, indholdsmæssig og geografisk, da meningen med projektet bla. var, at det skulle være en meget bred vifte af aktivitetsmuligheder, som alle kunne sætte deres særlige præg på.

Gennem hele projektforløbet blev der foretaget dokumentation i form af film, fotos og tegninger af partnere, aktører, publikummer m.fl.. Denne dokumentation er nu udmøntet i en onlinebog, der både fortæller om en spændende kreativ udvikling samt en stemningsfilm, der fra juni til november i 2023 er et fint bevis på et godt kultursamarbejde i det Midt- og Vestjyske.

CONTAINARTSOUND er støttet af Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, Herning Kommune, EGE Fonden, Kulturelt Samråd Herning og FÆRCH Fonden.