Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675
CVR-nr: 32978665

○ Moorjazz Festival ○

Projektperiode: 2019 – 2021

Samarbejdspartnere: Herning Højskole, Moor Jazz og Fermaten

Moorjazz Festival

MOORJAZZ FESTIVAL – International bliver i første omgang en heldagsfestival, der starter om formiddagen med børnejazz. Voksenprogrammet starter kl. 12.00 og fortsætter til kl. 02.00, hvor et af de mest roste, nye danske crossover bands Kalaha sætter punktum for festivalen. Inden da har folk haft mulighed for at opleve Mezzoforte, Espen Eriksen Trio feat. Andy Sheppard, Abekejser, Bo Stiefs Fremtidsdrømme og mange andre. Mellem koncerterne er der talks med musikerne, sofasession med Niels Christian Cederberg og Jonas Visti fra P8 Jazz samt musikerclinic. Moor Jazz Festival bliver en helkrops jazzoplevelse, hvor man også kan være så heldig at opleve intimkoncerter øverst oppe i den fredede gamle højskole eller gå all-in og købe billetten med tre retters menu på stedets restaurant Gastro 13.

MOORJAZZ FESTIVAL er et unikt samarbejde mellem Fermaten og Swinging Europe, der har forenet kræfterne i at skabe en kulturbegivenhed, der også indenfor jazzgenren kan markere Herning på det musikalske landkort. Med i arrangørgruppen er også Niels Overgaard, der står bag musikbloggen Jazznyt, som er en af landets mest anerkendte musikblogs.

Stedet

MOORJAZZ FESTIVAL foregår på HHHerning, det forhenværende Herning Højskole. Det markante, høje hus er i dag en fredet bygning fyldt med kunst og historie –  og en fantastisk, stemningsfuld ramme at placere festivalen i.

Læs meget mere om den internationale jazzfestival og se det stjernespækkede program på: moorjazzfestival.dk

Follow by Email
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram