Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675
CVR-nr: 32978665

○ Moorjazz Festival ○

Projektperiode: 2019 – 2021

Samarbejdspartnere: Herning Højskole, Moor Jazz og Fermaten

Moorjazz Festival
  1. november 2020 vil MOORJAZZ FESTIVAL igen fylde HH Hernings gange og sale med sprøde toner fra tidens fremmeste jazz-navne.

Sidste år i november var den gamle Herning Højskole, nu HH Herning, ramme om en ambitiøs ny jazzfestival, der ikke kun bød på koncerter med små og store jazz-navne, men også masterclasses, workshops, artist talks, DJ, pladesalg og meget andet.

Det er svært at være jyde og beholde armene nede, men reaktionerne fra publikum og pressen var overvældenden efter sidste års festival – og vi gør det selvfølgelig igen i år! Vi vil igen skabe en totaloplevelse med små hyggelige barmiljøer, bragende koncerter, intense oplevelser, dejlig mad og den gode stemning, fortæller Steen Mikkelsen fra Swinging Europe.

MOORJAZZ FESTIVAL arrangeres i tæt samarbejde mellem Swinging Europe og Fermaten, to herningensiske musikinstitutioner, der begge har høje ambitioner for musikgenren. Bindeleddet mellem de to institutioner er jazzskribenten Niels Overgaard, der både fungerer som formand for Fermatens jazz-klub Moorjazz og som formand for Swinging Europe.

Visionen for festivalen er at præsentere lyden af den moderne jazz-scene, som den lyder i 2020. Arrangørerne er derfor i gang med at grave dybt ned i genren for at sammensætte et spændende, alsidigt program, der ligesom i 2019 byde på musik, der kan samle generationerne og give nye, overraskende musikalske oplevelser. Derudover vil der igen i år vil være noget for børnefamilier om formiddagen inden festivalens egentlige program starter ved middagstid.

Moorjazz Festival

  1. november 2020 på HH Herning

Hold dig opdateret her: https://moorjazzfestival.dk/

Billetpris 395,- (Unge under 25 år: 295,-)

Presse-kontakt:
Rikke Andersen, Fermaten: rikke@fermaten.dk / 2279 6050

Steen Mikkelsen, Swinging Europe, steen@swinging-europe.dk / 8151 0787