Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675

Om Swinging Europe


Den Selvejende Institution Swinging Europe er en non-profit institution beliggende i Herning Kommune. DSI SE har arbejdet internationalt med kunst og kultur siden 1998. Med musik som ét af vores primære fokusområder skaber vi kunstneriske og kulturelle projekter og aktiviteter gennem vores primære indsatser, der omfatter kultur, musik og talentudvikling centreret omkring unge i alderen 18 – 25.

I vores arbejde prioriterer vi at udvikle og deltage i kulturelt samarbejde både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt ved at skabe et solidt fundament for udforskning af kulturprojekter. Dette gavner ikke kun nye unge talenter, men også lokalsamfundet og samfundet som et hele.

Blandt de lokale initiativer, der styrker kunst- og kulturområdet i Herning Kommune, bidrager Swinging Europe årligt til Kultur i Mørket, som er et samarbejde mellem alle kulturelle organisationer og institutioner i Kulturgården. Vi spiller også en rolle i Spil Dansk Uge, en national uge dedikeret til dansk musik.

Regionalt har Swinging Europe været facilitator på Gullestrup Byfestival i 2016, hvor vi koordinerede, planlagde og sørgede for en festlig dag med levende musik, aktiviteter og arrangementer, som inkluderede og aktiverede lokalbefolkningen bestående af forskellige etniske og kulturelle baggrunde.

På internationalt plan fokuserer projekter som PLAY!GROUND LIVE, det nordiske sidestykke som hedder PLAY!GROUND LIVE NORDIC, NIMPE, Culture ShoX og European Jazz Orchestra på at udvide og skabe et stærkt grundlag for internationale og tværfaglige samarbejder. Desuden styrker projekterne også unge musikalske talenter i deres bestræbelser på at engagere sig på den nationale og internationale musikscene.

Swinging Europe ønsker at bidrage til et vidtrækkende indtryk på den kulturelle scene i forhold til vores projekter – både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

I am text block. Click edit button to change this text.

I am text block. Click edit button to change this text.

Musik

Swinging Europe arbejder med musik

Talentudvikling

Swinging Europe arbejder med talentudvikling
af unge i alderen 18 – 25 indenfor musikkens verden

Kultur

Swinging Europe arbejder med kultur

MØD TEAMET

Marie Lilholt

Marie Lilholt

Administrerende Direktør
Mette Pilgaard Nielsen

Mette Pilgaard Nielsen

Konstitueret Leder

Cüneyt Pala

Cüneyt Pala

National Producer & Projekt Koordinator

Steen N. Storm Mikkelsen

Steen N. Storm Mikkelsen

Projekt Manager

Anne Sophie

Anne Sophie

XXXX

MØD BESTYRELSEN

Niels Overgård

Formand

Birgit Jonassen

Næstformand

Anne Damsgaard

Bestyrelsesmedlem

Martin Pihl

Bestyrelsesmedlem

Morten Mosgaard

Bestyrelsesmedlem