Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675

ÅRSRAPPORTER

I sektionen nedenfor finder du de seneste års årsrapporter.
I årsrapporterne kan du læse om alle de aktiviteter som Swinging Europe har stået for og været involveret i.
Årsrapporterne er kun tilgængelig i elektronisk form og kan downloades.

Årsrapport 2015

2015 har været et begivenhedsrigt år for Swinging Europe. Som organisation har vi en god tradition for at arbejde både lokalt, nationalt og internationalt. 2015 var ingen undtagelse, hvor vi har haft mange aktiviteter i både ind- og udland. På internationalt plan har vi haft flere projekter og netværksaktiviteter i henholdsvis Po- len, Slovenien, Sverige og Bruxelles.

Læs mere og download

Årsrapport 2014

2014 blev endnu et dynamisk og begivenhedsrigt år for DSI Swinging Europe. Det er nu fjerde år, at vi som organisation arbejder lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, og tiden har vist nye veje, mens andre er blevet taget af landkortet. Men selvom der er blevet gentænkt og revurderet en del siden ankomsten, så er traditionen og målsætningen stadig at arbejde både lokalt og europæisk med kulturelle projekter.

Nationalt er Grænseløs et succesfuldt nyt projekt, som udfylder en niche i det danske musikliv, som har ligget latent i de mange dygtige tilflyttere i Danmark og bare ventet på at blive aktiveret.

Læs mere og download

Årsrapport 2013

At trække verden til Herning og få Herning ud i verden blev mottoet for 2013. Kulturinstitutionen har siden overflytningen fra Brande 2010 arbejdet målrettet med at udvikle de lokale aktiviteter samtidig med at få udbredt kendskabet til institutionen internationalt. Således blev året åbnet med en D-A-D koncert i Kina og senere på året var vi medarrangør af International Association of Schools of Jazz mødet, der løb af stablen i Herning og Aarhus. Ikke mindre end 20 nationaliteter var samlet i den uge mødet varede. Det blev både en indbydende musikalsk oplevelse for såvel deltagere og de publikummer, der mødte op i Herning og Aarhus.

Læs mere og download