Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 51 16 89 95
CVR-nr: 32978665

○ Danseren på Genvisit ○

Projektperiode: 2020 – 2021

Samarbejdspartnere: Black Box Dance Company, Daginstitutioner: Gården i Ryde, Ejsing Friskoles børnehave og Spilophuset i Gjellerup/Hammerum, Skole: Margrethe Reedtz Skolen, Ryde

Støttet af: Kulturaftalen Midt- og Vestjylland 2020, Herning Kommune, Færchfonden og Nordea-Fonden

Danseren på Genvisit

I efteråret 2020 gennemførte Swinging Europe det andet delprojekt i Kunstneren på Genvisit; det havde fokus på dans og fik derfor arbejdstitlen Danseren på Genvisit.

I Danseren på Genvisit gennemførte 3 professionelle dansere fra Holstebro Dansekompagniet forløb der på mange måder lignede Jazzen på Genvisit. Danserne besøgte en række daginstitutioner og en enkelt friskole og igennem legen og dansen med børnene i institutionerne, lod de sig inspirerer til at skabe en lille danseforestilling til børn.

Grundet landets fortsatte corona-situation blev flere af elementerne i projektet tilrettelagt efter de gældende corona-retningslinjer. Forløbet blev derfor heller ikke afsluttet med en offentlig fremvisning, men i stedet med en videooptagelse af den danseforestilling, danserne fik skabt, som bagefter har været tilgængelig på sociale medier til glæde for alle deltagende parter.

Danserne

I am text block. Click edit button to change this text.