Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675
CVR-nr: 32978665

○ Danseren på Genvisit ○

Projektperiode: 2020 – 2021

Samarbejdspartnere: Black Box Dance Company, Daginstitutioner: Gården i Ryde, Ejsing Friskoles børnehave og Spilophuset i Gjellerup/Hammerum, Skole: Margrethe Reedtz Skolen, Ryde

Støttet af: Kulturaftalen Midt- og Vestjylland 2020, Herning Kommune, Færchfonden og Nordea-Fonden

Danseren på Genvisit

I efteråret 2020 gennemføre Swinging Europe det andet delprojekt i Kunstneren på Genvisit. Det har fokus på dans, og har derfor arbejdstitlen Danseren På Genvisit.

I Danseren På Genvisit gennemførte 3 professionelle dansere fra Black Box Dance Company et forløb der på mange måder lignede Jazzen På Genvisit. Danserne besøgte en række daginstitutioner og en enkelt friskole og igennem legen og dansen med børnene i institutionerne, lod de sig inspirere til at skabe en lille danseforestilling til børn.

Grundet landets fortsatte corona-situation vil flere af elementer i projektet være tilrettelagt efter de gældende Corona-retningslinjer. Forløbet vil derfor heller ikke afsluttes med en offentlig fremvisning, men i stedet med en videooptagelse af den danseforestilling danserne får skabt, som bagefter kan deles på nettet til glæde for alle deltagende parter og andre projekter.

Danserne

Fra venstre til højre: Christian From, Rosie Stebbing og Carl Hughes fra Black Box Dance Company