Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 51 16 89 95
CVR-nr: 32978665

○ Ikarus Tagkoncert - HerningErMusik ○

Projektperiode: 2021

Samarbejdspartnere: Ikarus Stage Arts – Nordisk Teaterlaboratorium og HerningErMusik

Støttet af: HerningErMusik og Herning Kommune

Ikarus Tagkoncert - HerningErMusik

I forbindelse med HerningErMusik-ugen i oktober 2021, har Swinging Europe i samarbejde med Ikarus Stage Arts – Nordisk Teaterlaboratorium, gået sammen om at afvikle en tagkoncert til alles glæde; det nye koncept, byder på 12 skuespillere og musikere, som placerer sig på Danmarks tage og spiller en multikulturel teaterkoncert, der indeholder sang, dans, musik, digtoplæsning og en masse energi.

Ikarus Stage Arts er en international, multidiciplinær teatergrupper og en kultural platform for teaterforskning. Ikarus er ledet af Carolina Pizarro og Luis Alanso. Ikarus er også en del af Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro. 

Koncerten har titlen Ekkoer af Fejring og er en teaterkoncert der vil fejre livet, udtrykke taknemmelighed gennem sang, og skabe et rum, for at huske dem, der ikke længere er i blandt os.

I alle kulturer er dåben, brylluppet og begravelsen nogle af de vigtigste fejringer i samfundet. Iblandt disse fælles ritualer og manifestationer er sangstemmen et effektivt instrument og en vigtig udtryksform. Herved genskabes gamle og nye traditioner, ved brug af musik fra hele verden (Europæisk, Latinamerikansk, Balkan-musik mm.)