Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 51 16 89 95
CVR-nr: 32978665

▪ DSI SE in ASIA ▪

Projektperiode: 2013

Kulturudvekslingsprogram mellem Europa og Asien

DSI SE in ASIA

DSI SE in Asia var et flerårigt internationalt kulturudvekslingsprogram for musikere.  Programmet blev startet af Swinging Europe tilbage i 2013.

Formålet med programmet var at udvikle langsigtede muligheder for musikere i Asien, at skabe synergi mellem initiativer på området for international præsentation af musik, samt udvikling af bæredygtige strategier for euro-asiatisk musikudveksling.

Programmet inkluderede 3 projekter:

  • Dansk musik i Kina – Skabe viden om en bedre og mere effektiv præsentation af dansk musik i Kina via forsknings- og besøgsprogrammer, touring og netværk.
  • Sonic East – Organisere koncerter med asiatiske rock, pop, jazz og elektroniske kunstnere i samarbejde med internationale partnere.
  • Europæisk musikudveksling Asien – Ved at udnytte vores erfaring i musikpræsentation i Asien på et europæisk niveau, vil vi skabe en vidensplatform for europæiske musikere og asiatiske promotere.
  • Aktivering af bedre adgang til fondsmuligheder og markedsførings værktøjer til at sikre et bedre resultat ift. tours, udvekslingsprogrammer og interkontinentale samarbejder.