Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675
CVR-nr: 32978665

○ Børnekoncert med Ørehængerne ○

Projektperiode: 2020

Samarbejdspartnere: Fermaten, Haderup SFO, Tjørring SFO og Lindbjergskole SFO

Støttet af: Kultur- og Fritidsudvalget i Herning Kommune

Børnekoncert med Ørehængerne

Torsdag morgen d. 2. juli rullede to busser med 70 børn fra Haderup, Tjørring og Lindbjergskolens SFO’er ind foran Fermaten. Vi havde arrangeret et brag af en koncert med bandet Ørehængerne, som en del af sommerferieaktiviteterne for børn i Herning Kommune.

Musikerne og Fermatens teknikere var lykkelige over igen at “komme på græs”, så humøret var højt, da frontmand Anders Boysen trak børnene rundt i mange forskellige musikalske genrer, godt bakket op af et hold professionelle og velspillende musikere. Børnene fik en oplevelse af en vaskeægte koncert, på et vaskeægte spillested, leveret af vaskeægte musikere.


Ørehængerne er et sprudlende orkester, som spiller helt nye sange med udgangspunkt i børnenes eget liv, og på en sjov, umiddelbar og til tider alvorlig måde berører nogle af de emner, som er en del af moderne børns hverdag. Med stilsikker musikalitet præsenterer Ørehængerne publikum for genrer og instrumenter, som de sjældent møder i deres hverdag. Der vil være jazz, reggae, latin, country og folkemusik, men selvfølgelig også rock, som vor mor lavede den. Koncerterne holdes legende og sjov med små historier om instrumenter og sange. En musikalsk oplevelse, der møder børnene lige der, hvor de er.