Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675
CVR-nr: 32978665

 

Swinging Europe arbejder med udbredelsen af musikken – både i indland og udland!

Vores seneste samarbejdsprojekt, NIMPE, er blot ét eksempel på hvorledes vi som organisation beskæftiger os med at styrke producenter af live musik igennem en udpræget international vinkel:

Vi var med, da NIMPE-partnerne mødtes for anden gang den 9. – 11. oktober 2017 i Ljubljana. Efter filosofien om NIMPEs kickoff-møde, i februar i Volos, blev mødet med NIMPE-partnernes projektrepræsentanter kombineret med en række møder med den lokale slovenske musikscene. Udover de administrative og operationelle mål for arrangementerne, blev der mulighed for at evaluere partnernes første trin i samarbejdet, diskutere de kommende Music Factory-aktiviteter, samt de næste trin i udviklingen af NIMPE-projektet.

SKUC, NIMPEs slovenske partner og mødevært, er en af de førende ikke-statslige organisationer, der fremmer ikke-kommerciel kulturel og kunstnerisk aktivitet i Slovenien. SKUC har status som en forening, der arbejder i almenhedens interesse på kulturområdet.

Swinging Europe har haft sin Project Manager, Steen Mikkelsen, med til et kick-off møde i Ljubljana i Slovenien, den 9. – 11. oktober sidste år, hvor alle seks partnere fra NIMPE-projektet deltog. Det er det andet møde i rækken af seks, hvor partnerne fra Italien, Grækenland, Slovenien, Frankrig, England og Danmark fremlægger deres opdaterede erfaringer.

Desuden blev der arbejdet med en indgående analyse af projektet, udformning af den endelige aktivitetsplan med bl.a tidsplanlægning, overvågning af aktiviteterne og gennemgang af afrapporteringer.

Derudover blev der brugt tid til justeringer i forbindelse med kommunikationsplanen, debatter om de kommende tiltag og diverse opgaver til partnerlandene, hvor der bl.a. blev planlagt at Swinging Europe kommer til at være vært for de seks NIMPE partnerlande i foråret 2018.

På NIMPE mødet blev der også  lagt en foreløbig slagplan for NIMPE Factory:

NIMPE Factory vil være en ekstraordinær mulighed for musikindustriens fagfolk og tilsvarende interessenter at få udviklingssessioner, netværksmøder og opleve en anden form for live music.

 

NIMPE Factory har til formål at forbinde fagfolk, interessenter og offentligheden, for at:

  • give fagfolk udviklingssessioner og analysere projektproblemer (internationalisering, strategier, samproduktionsmodeller og videre) samt test med forskellige værktøjer.
  • forbinde de fagfolk, der involverer sig i NIMPE netværk og forøge netværket med yderligere deltagere
  • producere en international live musik begivenhed
  • formidle NIMPE projektresultaterne til en bredere offentlighed
  • teste samarbejdsmodellerne og identificere produktion af et EU livemusik show

NIMPE Factory bliver afholdt i Milano fra den 21. til den 26. november i 2018, i forbindelse med LINECHECK Musikfestivalen og omfatter et fuldt program af koncerter og music live shows med internationalt anerkendte kunstnere. Linecheck Music Meeting and Festival er en musikfestival og et mødested for musikindustriens fagfolk. Musikmødet er en udvidelse af programmet med foredrag, showcases, diskussioner og udvikling.

Du kan læse mere om NIMPE på www.nimpe.eu og www.swinging-europe.dk

Læs mere om vores samarbejdspartnere på deres hjemmesider:

AssoMusica Associazione (IT)

Root Music LTD (UK)

Drustvo Studentski Kulturni Center (SKUC) (SL)

Technopole Quimper-Cornuaille (FR)

M.E.S.O. Music Events (GR)