Nørregade 7D, 7400 Herning
+45 9628 8675
CVR-nr: 32978665

Lever og ånder du musik? Findes der intet bedre end at udforske musikkens verden sammen med andre musikere, der brænder lige så meget for det som du gør, og mangler du erfaring med at optræde i et orkester foran et varieret udvalg af publikum, som skal tages med storm – hver eneste gang du træder ud på scenen?

Så er det nu, at du har chancen for at ansøge om at blive udvalgt til det årlige orkester, PLAY!GROUND LIVE, hvor musikere i alderen 15 – 22 kan komme på Danmarksturné og få flekset deres performanceskills, trænet deres shredding eller filet violinerne, samtidig med at ens netværk bliver plejet.

Udfyld tilmeldingsformularen for at søge om at komme til try-out i enten Odense, Herning eller Gentofte i januar 2018 lige her:

Tilmeldingsformular til PLAY!GROUND LIVE 2018